divendres, 28 de juny del 2013

Acció al INSS de Terrassa


Cliqueu damunt de la imatge per veure mes fotografies de la acció 

Per veure la noticia cliqueu damunt de la imatge
Avui al matí, els Iai@flautes de Terrassa en una acció coordinada hem anat conjuntament a les oficines de la delegació de l'Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) a Terrassa a fer entrega del Manifest en el que mostrem el nostre desacord amb la Reforma de les Pensions.

La majoria dels Iai@flautes jubilats han tramitat la reclamació per la revalorització de la seva pensió segons l'IPC real corresponent a l'any 2012.

Amb posterioritat hem anat a fer entrega del Manifest a la Síndica de Greuges de Terrassa a la que hem demanat el seu suport a la nostra iniciativa.

De camí cap a la seu de la sindicatura de greuges hem manifestat consignes en favor de la sanitat pública i en contra de la privatització de la sanitat davant del CAP Centre, a favor d'un habitatge digna i en contra dels grans beneficis dels bancs davant de la seu de Terrassa del BBVA (abans seu central d'Unnim i abans seu central de Caixa Terrassa).

La Síndica de Greuges de Terrassa ens ha rebut a la porta de la seu de la sindicatura a la masia Freixa al parc de Sant Jordi i ens ha manifestat el seu suport a la nostra iniciativa, estenent ponts per futures col·laboracions  entre la sindicatura i els Iai@flautes de Terrassa. la qual cosa hem agraït.

 Iai@flautes de Terrassa - Àrea de comunicació


Manifest

A L'INSTITUT NACIONAL DE LA SEGURETAT SOCIAL

El col·lectiu de Iai@flautes de Terrassa, totes i tots majors d'edat i amb domicili a la ciutat de Terrassa, exposem:

Primer: Que estem en desacord amb el Reial Decret Llei del 28/2012 del 30 de novembre de mesures de consolidació i garantia del sistema de la Seguretat Social que suposa un absolut menyspreu a la legalitat ordinària i al dret de revalorització però també a l'ordre constitucional, al negar als pensionistes el dret a rebre prestacions socials suficients per gaudir d'una vida digna, doncs anul·laria un dels pilars bàsics del sistema de pensions com és la revalorització i actualització de les mateixes.

Segon: Qüestionem rotundament, el criteri de Reforma de les Pensions, elaborat per una anomenada "Comissió d'Experts", basat en la no revalorització de les pensions per criteris demogràfics i d'esperança de vida, bases que comporten, en si mateixos, uns principis d'injustícia social, immorals, antidemocràtics i contraris a la solidaritat intergeneracional.

Per tant, demanem:
  • L'abonament de la revalorització de les nostres pensions de l'any 2012, d'acord a l'IPC del mateix any.
  • Que no es tinguin en compte els criteris de la "Comissió d'Experts" per a la Reforma de les Pensions basades en l'esperança de vida i criteris demogràfics i s'atenguin a supòsits que no atemptin contra la nostra qualitat de vida, tant dels actuals com dels futurs pensionistes.

Volem finalment manifestar enèrgicament que no podem permetre que en nom d'una suposada crisi econòmica, que no hem generat nosaltres, se'ns redueixin els nostres drets i se'ns rebaixin les nostres pensions, mentre que als principals responsables de la crisi se'ls recompensi amb jubilacions milionàries.

VOLEM UN FUTUR DIGNE DESPRÉS D'ESTAR TOTA UNA VIDA TREBALLANT !!!

ELS Iai@flautes de Terrassa DEMANEM UNA POSICIÓ FERMA, VALENTA I DE DENÚNCIA DAVANT L'ATAC DEL GOVERN DE L'ESTAT ESPANYOL A L'ACTUAL SISTEMA DE PENSIONS PACTAT DEMOCRÀTICAMENT.

Iai@flautes de Terrassa


Terrassa, 28 de Juny de 2013