dimarts, 11 de juny del 2013

Concentració d'usuaris i treballadors de SANITAT

Cada dimarts a les 18h30 davant de l'entrada de la 
Mutua de Terrassa
Concentració 
en suport dels usuaris i treballadors de la Sanitat.
Els Iai@flautes de Terrassa hi donem el nostre suport.

Comunicat
 
Aquesta tarda els Iai@flautes de Terrassa, en suport dels companys de sanitat, han realitzat una protesta davant l'edifici de Mútua de Terrassa, en defensa de la sanitat pública.

Aquesta protesta que és la segona semana que es realitza, es repetirà setmanalment cada dimarts a les 18:30 hores.

Entre 30 i 40 persones han participat activament en la protesta, sent seguits per una altra cinquantena de asseguts en el petits murs que separa la vorera de l'entrada de la Mútua amb la zona de circulació, observaven curiosos l'acció que s'estava desenvolupant.

En ser la segona setmana que es realitza la protesta, pocs eren els manifestants, no dubtem que conforme passin les setmanes i el boca a boca comenci a circular, aviat aquestes protestes passaran de ser testimonials a multitudinàries ja que és molt el malestar de la ciutadania al voltant de tot el que està passant amb la Sanitat.
 És compromís de tots nosaltres i dels mitjans de comunicació en particular, donar la suficient cobertura informativa a aquests esdeveniments que en definitiva aquests esforçats manifestants l'únic que volen és la defensa de la Sanitat de tots.

Diversos dels presents han pres la paraula per dirigir-se als presents recriminen a les autoritats sanitàries la destrossa que estan causant a la nostra sanitat.
 
És de ressaltar una àvia que ha demanat dirigir-se a tots, el seu relat ha esgaiat a tots els presents, ha relatat la delicada situació en que es troba la seva família, abans de la crisis plenament de classe mitjana, on les circumstàncies de precarietat en el treball han anat descantellant en tots i cadascun dels seus membres deixant a tota la unitat familiar composta de 4 generacions àvia, fills nets i una besnéta, en situació totalment precària. Finalment entre sanglots la bona dona acabava dient, "Jo crec en Déu, no crec en les religions però si que crec en Déu, i només estic esperant que el bon Déu, fart de tot això baixi i imposi la seva llei i el seu càstig a tota aquesta gent que ens està fent tot això" i plorant ha marxat.

Els presents ens hem quedat emmudits, sabem perfectament que això està passant al nostre voltant, però escoltat aixi al mig del carrer d'una avia, és simplement esfereïdor.

Una cosa hem de fer, això ja no pot anar més lluny.
 
Manel.
Área de Comunicació.
Iai@flautes de Terrassa