dimarts, 18 de juny del 2013

Parada a la Fira d'Entitats per la ILP Renda Garantida Ciutadana

Els Iai@flautes de Terrassa s'han estrenat avui cara al públic, aprofitant la Fira d'Entitats, han plantat la seva paradeta al Carrer Major de Terrassa.
S'han dirigit a tots els terrassencs en soŀlicitud de signatures per a una Iniciativa Legislativa Popular (ILP), la qual es pretén presentar, prèvia la recollida de 50.000 signatures a tot Catalunya, al Parlament de Catalunya perquè el legislador promogui la llei que ja preveu l'Estatut d'Autonomia de Catalunya en el seu article 24.3 i que tant els partits com els successius governs han ignorat totalment.
La iniciativa vol que es converteixi en llei la Renda Garantida Ciutadana.
La recollida de signatures, ha resultat tan reeixida que s'han doblat les previsions dels mateixos Iai@flautes, pel que al final de la tarda han hagut de tancar la paradeta ja que s'havien quedat sense paperetes oficials de recollida de signatures, tot un èxit molt més gran de l'esperat.
Si bé els Iai@flautes no desitjaven aprofitar l'ocasió per fer proselitisme per la seva causa, mols ciutadans han mostrar el seu interes i desig  de col-laborar amb el grup i altres el de rebre informació de les accions que realitzen.
Els Iai@flautes, han pogut constatar la gran simpatia que tenen entre els ciutadans, als quals els agrada la forma que aquest grup té de realitzar les seves accions, amb el màxim respecte fins i tot per a les entitats contra les que realitzen les seves accions, sense violència de cap classe però amb la màxima fermesa.
Un magnific dia per als Iai@flautes de Terrassa, que han pogut constatar que el seu camí rep un aprovat de gran part de la ciutadania.
Iai@flautes de Terrassa
Área de Comunicació