dimarts, 23 d’abril del 2013

Ocupació de la Ciutat de la Justícia

Cliqueu sobre la foto per veure més imatges
Mes fotografies a l'enllaç

Ahir a les s 12 hores del matí, membres dels col·lectius de IaioFlautes i de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), recolzats des de dins de l'edifici per treballadors de la Justícia y amb el suport de la Comissió de Defensa del Col·legi d'Advocats. han ocupat el edifici de la Ciutat de la Justícia de Barcelona.
Immediatament han desplegat diverses pancartes al·lusives a les injustícies que s'estan cometent al nostre país i la passivitat amb que la justícia actua contra el delictes de les entitats financeres i del polítics i contra la criminalització judicial dels moviments socials.
Mentre unes 150 persones aproximadament entre avis i membres de la PAH, llegien un manifest sobre La injustícia de la Justícia, una petita delegació han sol·licitat entrevista amb la degana a la que s'ha fet entrega del manifest.
Durant el transcurs del fets referits, el qual s'ha produït amb el més absolut dels respectes per part dels ocupants, s'ha hagut de lamentar l'agressió soferta per part d'un avi, que ha rebut insults i un cop de puny per part d'un guarda jurat de l'empresa Prosegur, al qual seus propis companys han retret la seva actitud i han procedit a retirar del seu lloc, quan l'estaven retirant, ha pronunciat unes paraules de disculpa indicant que s'havia posat molt nerviós, acabant sense més aquest desgraciat incident.
Hem de ressaltar l'estranyesa que els IaioFlautes tenim al comprovar com una vegada més, edificis oficials són custodiats per una empresa privada i ens fem les següents preguntes :
  • És que no tenim prou cossos de policia al nostre país?. 
  • Perquè els edificis oficials son lliurats a la custodia d'una empresa privada?. 
  • És normal que una vigilància privada ens costi més cara que qualsevol cos oficial de l'Estat. 
  • És possible que algú aquest fent negoci amb la seguretat dels nostres edificis oficials?. 
  • És possible que algú de dins de l'administració estigui interessat en que una empresa privada guanyi diners a costa del erari públic? 
IaioFlautes de Terrassa
Área de comunicació