dijous, 28 de setembre del 2017

Passat l'estiu, ... tornem a la càrrega !

Les  Iai@flautes-Terrassa hem iniciat el nou "curs" aquest passat dimarts dinou de setembre amb una reunió de coordinació.

Varem decidir que aquesta tardor continuarem fent actes, recolzaments i les entremaliadures que ens caracteritzen sobre les pensions, sanitat, dependència, residencies públiques i altres qüestions socials d'interès que puguin sorgir ( ja us farem arribar propostes i convocatòries perquè ens acompanyeu en les nostres activitats...)

El que segur que ja no farem serà recollir signatures ni lluitar per la ILP  Renda Garantida de Ciutadania a Catalunya ni per la Municipalització de l'aigua a Terrassa, perquè aquest ja son objectius ACONSEGUITS !


 

Ens alegrem de l'èxit i felicitem a aquells  que van promoure i col·laborar per aconseguir aquestes difícils fites.
Si se puede!

La ILP  Renda Garantida de Ciutadania a Catalunya va ser una de les primeres recollides de signatures en que varem col·laborar (aviat farà 5 anys) i la de la Taula de l'Aigua a Terrassa aquest últim any.


 
 
Iai@flautes-Terrassa continuem amb ganes i il·lusió  lluitant per un futur digne per a les nostres filles i fills i els nostres néts i nétes.

Aquest curs ens trobarem cada primer dilluns de mes (excepte desembre, gener i abril que serà el segon) al Centre Cívic President Macià a les 18:30. Si ens voleu acompanyar sereu ben rebuts.
 
Salutacions.
Iai@flautes-Terrassa