divendres, 27 de gener del 2017

Terrassa Obrim Fronteres 29/01/17 18h Teatre Alegria

Terrassa Obrim Fronteres som un grup de persones disposades a alçar la veu davant la crisi migratòria que estem vivint a la Mediterrània.

Per aquest motiu el :

Diumenge 29 de gener a les 18.00h 
Teatre Alegria (c/ Gaudí s/n)

es durà a terme la presentació al nostre municipi de la campanya Casa Nostra Casa Vostra.

www.casanostracasavostra.cat
Aquesta campanya vol pressionar a les institucions catalanes a :

  1. Actuar definitivament davant d’aquesta situació tal com reclama la ciutadania perquè Catalunya sigui terra d’acollida.
  2. Garantir la inclusió i el desenvolupament social digne de les persones migrades a Catalunya i comprometre’s a aplicar mesures contra el racisme, la xenofòbia, la LGTBIfòbia i la violència masclista.
  3. Defensar el dret a la lliure circulació de les persones, tal com queda recollit a l’article 13 de la Declaració Universal dels Drets Humans<https://www.casanostracasavostra.cat/signaelmanifest#modal-article-declaracio>.
  4. Treballar per eradicar les causes d'injustícia, violència estructural, guerra i vulneració dels drets humans en origen que són l’arrel dels moviments forçats o no desitjats de població. I en aquest sentit, fomentar la cultura de pau. Demanem que s’assumeixin compromisos immediats.


A part de la presentació de la campanya, el Pol Alsina, membre de Terrassa Obrim Fronteres parlarà i reflexionarà sobre la crisi migratòria a la Meditarrània.

A continuació hi haurà actuacions de GRUPS MUSICALS DEL MUNICIPI!

Finalment, animar-vos a signar el MANIFEST que trobareu a la web abans citada i a venir a donar suport el dia 29 de gener a les 18h al Teatre Alegria!!! És gratuït i no hi hauran entrades, l'aforament s'anirà completant per ordre d'arribada.

Propers esdeveniments:

11 DE FEBRER Concert Casa Nostra Casa Vostra al Palau Sant Jordi amb moltes personalitats del món de la música i les arts escèniques.

18 DE FEBRER Gran manifestació a Barcelona per finalitzar la campanya Casa Nostra Casa Vostra.

 La solidaritat és la nostra millor arma!