divendres, 6 de juny del 2014

#Iai@flautes-Terrassa Un any defensant el 99% de les persones

   

   


El col·lectiu dels #Iai@flautes-Terrassa ja ha complert més d'un any  des de la constitució de la rèplica dels Iai@flautes el dia 3 d'abril de 2013. Des de les hores els #Iai@flautes-Terrassa han estat presents en més de 60 accions , manifestacions , concentracions, ocupacions,presentacions, entrevistes, etc. de les quals 35 han sigut entremaliadures fetes a la nostra ciutat . 

Tot  això s'ha comentat  aquesta tarda en un acte realitzat al Centre Cívic Montserrat Roig de ca n'Anglada on els #Iai@flautes-Terrassa han explicat quin és el seu  origen com a activistes  i les característiques del  seu moviment .

També han presentat un muntatge on reclamen el Dret a decidir dels #Iai@flautes-Terrassa sobre els temes més fonamental de l'estat del benestar i la democràcia. 

L'acte ha acabat en un torn obert de paraules; els #Iai@flautes-Terrassa han estat felicitats i encoratjats a continuar en la seva tasca per part de tot el públic assistent.

A partir del mes de setembre els #Iai@flautes-Terrassa realitzaran actes similars a tots el centres cívics i casals dels barris de Terrassa.

www.infotalqual.com    TerrassaInforma