dilluns, 5 de maig del 2014

L’IRPF i LA FISCALITAT INJUSTA

http://ow.ly/wuaca

Avui dia 5 de maig de 2014 , primer dia per el lliurament de les declaracions a  mà , els #Iai@flautes-Terrassa hem fet una ocupació simbòlica de la delegació d'hisenda a la nostra ciutat per denunciar la injusta fiscalitat i l'enorme frau fiscal que hi ha a Catalunya i a tot l'estat i els pocs mitjans que l'actual govern es posa per a lluitar contra aquesta situació intolerable.

La nostra intenció era donar-li en mà al director de la delegació el document que hem elaborat; el  director no hi era i l'hem entrat pel registre d'admissió de documents.

Mentre es feia aquesta acció la resta de companys i companyes que no han entrat a l'oficina han cridat les nostres consignes:

  • Qui més  tingui que pagui més ! 
  • La crisi l'ha de pagar qui l'ha creat! 
  • Corruptes a la presó! 
  • Lluitem pel futur dels nostres fills i nets!
http://www.terrassadigital.cat/detall_actualitat/?id=21336&key=14ce9d2cae10aba0f66ccf545256c27b#.U2iD0KZ1Mwl    http://terrassainforma.com/2014/05/iaiflautes-es-concentren-la-delegacio-dhisenda/

Document lliurat :

 L’IRPF i LA FISCALITAT INJUSTA

Avui dia 5 de Maig primer dia de la presentació de l’impost sobre la renda a les persones físiques (IRPF) els #Iai@flautes-Terrassa volem explicar a la direcció d’aquesta delegació d’hisenda a Terrassa que nosaltres presentarem la nostra declaració i pagarem, si s’escau, l’import corresponent meritat dels ingressos de les nostres jubilacions (que són ben públics i transparents) a les arques de l’estat .
Complirem ! tot i que sabem que a Catalunya i a tot l’Estat Espanyol, paguem més els que menys tenim i paguen menys els que més tenen.
Aquest és l’autèntic espoli fiscal que patim a Catalunya i a tot l’estat.
 
Pagarem tot i que la situació és ben al contrari del que diu la Constitució en l’article 31: "Todos contribuirán al sostenimiento de los gastos públicos de acuerdo con su capacidad económica mediante un sistema tributario justo, inspirado en los principios de igualdad y progresividad.....
 
Sabem que des de l’any 2006 els diners que paguem per les rendes del treball han augmentat en un 14 % i les rendes del Capital han disminuït fins a un 8 % això es extraordinàriament injust, cada cop la fiscalitat és menys progressiva i més desigual !.
 
Si a més afegim que el frau fiscal ha estat de més de 80 mil milions a causa de la
corrupció en l’economia submergida, les evasions als paradisos fiscals i a sobre es donen situacions com la de l’Església Catòlica que no paga impostos o les de les societats SICAV que són el refugi immoral de molts ingressos i patrimonis familiars que només cotitzen per les seves rendes l' 1% , la situació és aberrant i intolerable!
 
En lloc de combatre aquests delictes, per recaptar més ingressos, es fan retallades de sou
als treballadors, les jubilacions, les pensions de viudetat i a les capes socials més
necessitades per la dependència , en la sanitat i l’educació.
 
Sabem que hi ha solucions al frau fiscal i a la corrupció financera, només cal voluntat
política i posar-hi mitjans per a lluitar-hi .
 
Com a bons contribuents ens sentim summament indignats i exigim que es faci molt més
per lluitar contra la corrupció i el frau fiscal a Terrassa, a Catalunya i a tot l’Estat, per això
volem elevar la nostra total repulsa al Ministeri d’Hisenda de l’actual govern que no fa res
contra la injusta situació actual.
 
Si és vol, es pot! La crisi l’ha de pagar qui l’ha creat !
Per un Sistema tributari Just, igualitari i Progressiu: 
Qui més tingui que més pagui !
Terrassa 5 de maig de 2014
 
#Iai@flautes-Terrassa