dijous, 8 de maig del 2014

Els iaioflautes creuen fronteres

Diversos grups de Iai@flautes de Catalunya, Llevant i Múrcia, realitzaran el dissabte vinent dia 10 de Maig, una trobada internacional amb grups afins del sud-est francès. 

Acudiran a la ciutat de PERPINYÀ, on informaran els ciutadans francesos, sobre la corrupció, l'existència de gairebé sis milions d'aturats, el desmantellament programat de l'estat del benestar, l'eliminació de l'accés a la Universitat dels fills de famílies de rendes més baixes, les retallades de les ajudes a la dependència, les retallades en l'educació, l'intent de desmantellament de la sanitat pública per beneficiar les empreses de sanitat privada, etc.

Al mateix temps que han convertit el deute privat de bancs i entitats financeres en deute públic, alhora que els han lliurat milers de milions d'euros per ecapitalitzar-los, fins i tot a entitats tècnicament enrunades, tot amb diners públics a costa de l'esforç de tots els ciutadans. Els beneficis per les empreses i directius i les pèrdues a repartir entre tots... ! Entitats que al mateix temps que reben milers de milions sense traslladar-lo al crèdit familiar i de les empreses per incentivar el consum intern, es permeten la barra de desnonar famílies empobrides per una crisi de la qual no són culpables que no poden pagar la hipoteca, els diners públics són utilitzats per rescatar els més desfavorits sinó a la banca. 

Els diran als ciutadans francesos, que l'actual govern espanyol va mentir en la campanya electoral fet que li va donar una majoria absoluta que ara utilitza per incomplir totes i cadascuna de les seves promeses i davant les queixes dels grups socials, com que no els poden fer callar amb la raó, pretenen imposar una Llei de Seguretat Ciutadana, coneguda com a "Llei mordassa" per les seves restriccions a la llibertat política i social dels ciutadans. 

En el seu bateig internacional, els Iai@flautes, respectuosos com sempre amb la resta de ciutadans, realitzaran una nova forma de protesta en forma de manifestació silenciosa, amb abundància de cartells informatius, de manera que pretenen informar sense alterar gens ni mica la convivència ciutadana. 


 
Iai@flautes de l'estat Espanyol - Iai@flautes-Terrassa