dimarts, 19 de novembre del 2013

Presentació de le Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Terrassa

Presentació :
Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Terrassa
Dimecres 20 de novembre a les 19:00h.
Associació de Veïns i Veïnes del Cementiri Vell
Santiago Rusiñol 4, Terrassa.

PLATAFORMA EN DEFENSA DE LA SANITAT PÚBLICA

Benvolgudes i benvolguts, ens adrecem a vosaltres com a Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Terrassa, amb l'objectiu de convocar-vos a la presentació pública de la Plataforma.

L'activitat tindrà lloc al local de l’Associació de Veïns i Veïnes del Cementiri Vell, el dia 20 de novembre a les 19 hores.

La Plataforma, és hereva directa de les concentracions davant de la Mútua de Terrassa i té com a objectius principals, la defensa de la salut en general i la sanitat pública i universal en particular.

La Plataforma, pretén integrar tant usuaris i professionals de la sanitat com l’adhesió d'entitats i organitzacions ciutadanes, és per això que us convidem a assistir a la presentació, al mateix temps, us demanem que formeu part activa de la mateixa.

Davant les greus retallades que pateix la sanitat pública, els constants atacs cap a la nostre salut, els cada cop més intents de privatitzar els serveis de salut, la ciutadania es pregunta el què podem fer i és la nostre obligació, donar una resposta clara i contundent front aquest atac a l’Estat del Benestar.

Perquè no som una mercaderia, perquè tenim drets, perquè no podem permetre que ens prenguin tot allò aconseguit amb anys i anys de lluites, passem a l'acció.

Ara més que mai, endavant!!!


Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Terrassa