divendres, 25 d’octubre del 2013

Ocupació Subdelegació del Govern a Barcelona

Avui en la vigília del segon aniversari dels #Iai@flautes una entremaliadura potent.

 Ocupació Subdelegació del Govern a Barcelona
 #OpSOSPensiones 
 
Cliqueu a la imatge per veure mes fotos.
 
Mes fotografies a Fotomovimiento.org

Per les pensions de les nostres filles i nétes
Ocupem la Subdelegació del Govern a Barcelona
En el nostre segon aniversari #OpSOSPensiones

Després d’unes setmanes de lluites importants de la PAH (amb la paralització del desnonament del #BlocSalt pel Tribunal Europeu de Drets Humans) i les marees per l’educació (verda i groga), que va culminar en la gran mobilització del #24O contra la  LOMCE, recuperem la lluita que iniciem el 31 de setembre amb l’ocupació de l’administració de la Seguretat Social (aquí les raons). Avui amb #OpSOSpensiones anem directament a pel Govern. Volem que dimiteixin. Tant el de la Generalitat com el del Regne d’Espanya. Per això tornem a cridar a la mobilització.

Avui 25 d’octubre, en vigília del nostre segon aniversari, els i les Iaioflaut@s, indignades per la reforma de les pensions ocupem la oficina de Subdelegació del Govern del Regne d’Espanya a Barcelona, localitzada a Passeig Sant Joan 189 (truca i pregunta per nosaltres s al 935 209 000 o envia un fax al 935 209 413). A més t’animem a venir-te per aquí. Porta’t menjar, un coixí o un sac de dormir, i ens posem còmodes.

El nostre aniversari és de lluita:
Pel dret a l’existència del 99%, posem fi a l’espoli de l’1%
Que no és una crisi,  que és una estafa!

Tras unas semanas de luchas importantes de la PAH (con la paralización del desahucio del #BlocSalt por el Tribunal Europeo de Derechos Humanos) y las mareas por la educación (verde y groga), que culminó en la gran movilización del #24O contra la LOMCE, recuperamos la lucha que iniciamos el 31 de septiembre con la ocupación de la administración de la Seguridad Social (aquí las razones). Hoy con  #OpSOSpensiones vamos directamente a por el Gobierno. Queremos que dimitan. Tanto el de la Generalitat como el del Reino de España. Por ello volvemos a llamar a la movilización.

Hoy 25 de octubre, en víspera de nuestro segundo aniversario, l@s Iaioflaut@s, indignad@s por la reforma de las pensiones ocupamosla oficina de Subdelegación del Gobierno del Reino de España en Barcelona,  localizada en  Passeig Sant Joan 189 (llama y pregunta por nosotr@s al 935 209 000 o envía un fax al 935 209 413). Además te animamos a venirte para acá. Ttráete comida, un cojín o un saco de dormir, y nos ponemos cómodas.

Nuestro aniversario es de lucha:
Por el derecho a la existencia del 99%, pongamos fin al espolio del 1%
Que no es una crisis, es una estafa!