diumenge, 16 de novembre del 2014

El futur de l’aigua a Terrassa? Vine al CineFòrum de Water Makes Money

La Taula de l’Aigua ens fa arribar aquest missatge:

Benvolguts, 

En un moment com l’actual en què els poders econòmics privatitzen béns essencials i serveis bàsics i els converteixen en mercaderies, les desigualtats augmenten i, mentre molt pocs acumulen riquesa, es genera pobresa per a la majoria de la població. Ho hem vist en multitud de serveis i drets fonamentals: la sanitat, l’educació, el dret a l’habitatge,..., i malauradament també en un bé bàsic per a la vida, l’aigua, sense la qual no existiríem.

La concessió pel serveis d’aigua a la ciutat de Terrassa entre l’Ajuntament i l’empresa privada Mina Pública d’Aigües de Terrassa ( on el principal accionista és Agbar-Suez) arribarà a la seva fi a finals de 2016. S’obren diferents possibilitats de gestió del servei, com va explicar la Taula de l’Aigua  en la primera jornada sobre el futur de l’aigua a Terrassa.

A la pel·licula, entre altres, s’exposen els casos semblants de París, Toulousse, Munich i un llarg etcètera, a on s’ha apostat per la municipalització dels serveis d’aigua, explicant els beneficis que ha suposat per tots els usuaris tornar a una gestió 100% pública. En la majoria dels casos de municipalització s’ha passat d’una gestió privada en mans de Suez o Veolia a la gestió directa municipal, com podria ser el cas de Terrassa.

Per això us convidem al Cine Fòrum de Water Makes Money a on després de la pel·lícula, membres de la Taula de l’Aigua parlarem de la situació de Terrassa i resoldre’m totes les preguntes que puguin sorgir.

DIA I HORA:
Dissabte 22 de novembre a les 18:00 a l’Ateneu Candela
Adjuntem la Sinopsi de la pel·lícula.

APUNTAT TAMBÉ LA DATA:
Dijous 20 de novembre a les 18:00 davant de l’ajuntament
INICI DE LA RECOLLIDA DE FIRMES....NO FALTIS...

Ens veiem aviat,

Taula de l’Aigua