divendres, 13 d’abril del 2018

Diumenge 15 abril 12:30h Plaça Espanya Barcelona Manifestació de l'Espai Democràcia i Convivència

Democràcia o dictadura? Aquesta es la qüestió

Els Iai@flautes-Terrassa no estarem ni callats ni quiets davant l'enèsim atac que el poc democràtic i dictatorial estat espanyol, malaltís de venjança, amb la connivència del parcial poder judicial fa envers l'independentisme català.

Com a col·lectiu, no tolerem que hi hagi gent a la presó per les seves conviccions polítiques, es a dir presos polítics, als que donem tot el nostre suport tant a ells com a les seves famílies.

Ni la població catalana ni l’espanyola, discrepant amb el discurs oficial de l'actual govern, mereixen de ser menystingudes.

En aquests moments convé que, tots/es els realment demòcrates, siguem del color polític que siguem, ens unim i mobilitzem, de manera pacífica però contundent, per impedir retornar a l’etapa negra del franquisme que molts de nosaltres hem viscut i que, potser equivocadament, molts ja la consideràvem superada.

Per tot això, tornem a manifestar que:

Iai@flautes-Terrassa hem lluitat, lluitem i lluitarem per aconseguir: La pau, les llibertats individuals i col·lectives, la democràcia real o participativa i la justícia de tot tipus, en especial la justícia social.

Iai@flautes-Terrassa              Terrassa, abril 2018