dimecres, 17 de maig del 2017

Jove, defensa la teva pensió a l'Ateneu Candela el 26 de Maig


Benvolguts amics,

Com ja sabeu, perquè ens heu acompanyat en altres ocasions,  el grup Iai@flautes-Terrassa estem fent des de fa tres  anys,( de ençà de la nova llei de  reforma de les pensions que va aprovar el PP,) xerrades i actes per a informar i  sensibilitzar a la població de la situació actual i el futur de les pensions públiques en el nostre país.

Hem fet xerrades en centres cívics i llars de la gent gran amb força èxit d'assistència; però hem vist que no assisteix ( com és normal) gaire públic jove i vàrem pensar de fer la pròxima xerrada en un local, com és l'Ateneu Candela( a qui agraïm la seva acollida) freqüentat per joves.

Creiem que els problemes més greus no ens esperen a nosaltres els actuals beneficiaris de les prestacions de Jubilació si no a les generacions que ens segueixen, la gent més jove no hi pensa en la jubilació, però es a ells a qui correspondria fer els canvis estructurals que els hi permetran tenir bones pensions publiques.

  Hem organitzat aquesta xerrada/debat moderada per Iai@flautes-Terrassa sota el lema Jove : Defensa la teva pensió .

Intervindran representants de les Marees pensionistes i de la Plataforma Unitària de  la gent gran de Catalunya i  la diputada al congrés Aina Vidal (del grup En comú Podem)  el dia serà divendres 26 de maig  a les 19 h. a l'Ateneu Candela al carrer Montserrat 136/ St.Gaietà 73 a Terrassa.

 Ús estarem molt agraïts si  ens  voleu acompanyar en aquest acte i fer-ne difusió .

 Salutacions :
Iai@flautes-Terrassa