dilluns, 7 de desembre del 2015

Activitat amb la Taula de l'aigua Terrassa

  Els Iai@Flautes-Terrassa per la re-municipalització de l'aigua a Terrassa
 
Aquest mes de novembre/desembre  les accions dels  Iai@Flautes-Terrassa les dediquem a col·laborar amb la Taula de l'aigua de Terrassa .
 
Dimecres dia 25 de novembre varem estar tot el matí en el mercadal junt amb els companys de la Taula, tot  explicant  i repartint el manifest per a la municipalització de l'aigua entre el públic dels terrassencs compradors, es varen recollir més de 250 signatures d'adhesió al document.
 
El dijous dia 3 desembre en el centre cívic de Can Boada els Iai@Flautes-Terrassa vam muntar un acte informatiu obert al barri on els membres de la taula van explicar l'actual situació del procés per a recuperar la gestió d'aquest bé comú com és l'aigua. És va fer un intens  debat entre la mesa i els assistents ,veïns del barri i els mateixos Iai@Flautes molt interessats per no perdre l'actual oportunitat ara que s'acaba el contracte amb l'empresa de Mina de Terrassa després de 75 anys.


Els Iai@Flautes-Terrassa, varem organitzar un acte informatiu amb la Taula Aigua de Terrassa al centre cívic Can Boada amb la assistència de veïns dels barri. Es va fer un petit col·loqui i debat on va quedar clara la conveniència de la gestió pública de l'aigua als municipis.

Per l'aigua com servei bàsic, public i no com a negoci.
Recuperem la gestió d'un bé comú !
Municipalitzem l'aigua a Terrassa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.