dimarts, 16 d’abril del 2013

Clara Valverde i Carlos Jimenez Villarejo presenten "NO nos lo creemos" a l'Ateneu Candela.

 Aquesta tarda, a la seu de l'Ateneu Candela, en la presentació del llibre de Clara Valverde "NO nos lo creemos", Carlos Jiménez Villarejo afirma que cal coordinar tots els moviments socials enfront de les agressions del capital.

Clara Valverde i Carlos Jiménez Villarejo - Veure mes fotos

El grup local dels IAIOFLAUTES DE TERRASSA, els han acompanyat amb la seva presencia a la presentació del libre "NO ENS HO CREIEM", de CLARA VALVERDE, prologat per CARLOS JIMENEZ VILLAREJO.
Llibre que narra l'estratègia de les classes dominants per fer creure al poble que és una crisi, el que realment és ser un saqueig, o com la definia una de les frases més reiterades pels nois del 15-M, "NO ÉS UNA CRISIS, ÉS UNA ESTAFA".
L'autora desgrana una sèrie de mentides, que per ser repetides una i mil vegades, volen convertir-la en veritat, la més vil de totes elles, la que tendeix a donar la culpa a tota la societat amb allò de "HEM VISCUT PER SOBRE DE LES NOSTRES POSSIBILITATS" i al costat d'aquesta centenars de mentides que repetides insistentment només pretenen acovardir a la societat i que accepti totes les retallades i atacs a l'estat de benestar sense rebel·lar-se.
Clara Valverde i Carlos Jiménez Villarejo, han desgranat parts del llibre davant una molt nodrida representació de la ciutadania terrassenca.
Acabada la presentació, s'ha obert un animat temps de preguntes pels allà presents amb preguntes molt incisives sobre la crisi, la justícia, els polítics, les plataformes cíviques i moviments juvenils, que eren contestades sense cap tipus de través ni manies a l'hora d'opinar sobre totes les qüestions que se'ls preguntaven, els dos conferenciants no es van anar  per les branques a l'hora de donar la seva opinió de temes que podrien considerar políticament no gaire correctes, així lluny de realitzar respostes, doncs això....... polítiques, han contestat amb les seves opinions personals totalment clares i concises, sense por a les possibles repercussions, com la resposta sobre el tipus de justícia que tenim a Espanya i el doble barem am què es tracten casos de petita delinqüència i delinqüència de guant blanc, així com l'opinió sobre la monarquia o república , etc. etc.
En aquesta presentació s'han escoltat afirmacions que no és molt comú en aquest tipus d'actes.
Els Iaioflautes de Terrassa, hem marxat encantats del viscut aquesta tarda.