divendres, 25 d’octubre del 2013

ENTREGADES 121.191 SIGNATURES EN SUPORT DE LA ILP PER UNA RENTA GARANTIDA DE CIUTADANIA

Avui és un dia de gran alegria i esperança per a la ciutadania catalana en general, per als col·lectius socials de Terrassa i per als #Iai@flautes de Terrassa en particular.

Avui, dijous 25 d'Octubre a les 11:30h, representants dels promotors de la ILP per una Renta Garantida de Ciutadania, acompanyats de representants d'organitzacions que han donat suport a la campanya han registrat 121.191 signatures en 20 caixes a l'oficina de l'IDESCAT per a la seva posterior validació, gairebé un 150% més de les 50.000 signatures que exigeix la normativa de la ILP a Catalunya. 

Aquest magnific èxit es el resultat del esforç de milers de persones que han col-laborat a tota Catalunya i del suport de gairebé un centenar d'organitzacions, plataformes unitàries i entitats de caràcter cívic, social i polític, sindicats, associacions veïnals, corrents progressistes de l'església i altres.

També gracies a les mocions de suport de 38 ajuntaments de ciutats de Catalunya.

Aquest és el primer i decisiu pas al que seguirà l'activitat per sumar nous suports ciutadans, estendre la informació sobre aquest projecte de llei a tota la ciutadania de Catalunya, aconseguir que el Parlament de Catalunya en faci el debat al més aviat possible del contingut del projecte de Llei i n'aprovi el seu contingut.

Rescatem a les persones posant en vigor el projecte de Llei per una Renda Garantida de Ciutadania.

   
Els #Iai@flautes de Terrassa,  amb altres grups socials de la nostra ciutat, hem col·laborat en la consecució d'aquest èxit. Agraïm a tota la ciutadania de Terrassa el suport que ens han donat col·laborant amb la seva signatura per a l'èxit d'aquesta campanya que vol pal·liar en el possible el patiment de moltes famílies en situació precària.

#Iai@flautes de Terrassa
Àrea de comunicació.